Kuinka palauttaa Windowsin varmuuskopiointiasetukset oletusasetuksiin Windows 10: ssä

how reset windows backup settings default windows 10

Kyllä, voit palauttaa Windowsin varmuuskopiointiasetukset oletusasetuksiin. Tässä on vaiheet tehtävän suorittamiseksi Windows 10: ssä.



Windows 10: ssä Windowsin varmuuskopiointi (varmuuskopiointi ja palauttaminen) on vanha työkalu, joka on ollut olemassa Windows 7: n jälkeen, ja se on suunniteltu luomaan ja palauttamaan tiedostojen tai niiden koko koko järjestelmä.



Vaikka työkalu on ollut poistuneita, se on edelleen saatavana Windows 10, ja monet käyttäjät käyttävät sitä edelleen tiedostojen varmuuskopiointiin tai täydellisten varmuuskopioiden luomiseen, jos päivitys tai laitteistovirhe vaatii palautusta.

Ainoa varoitus on, että jos sinulla on ongelmia Windows Backup -sovelluksen kanssa tai et halua käyttää sitä enää, et löydä vaihtoehtoa palauttaa sen asetukset. Jos haluat kuitenkin aloittaa toiminnon uudelleen tai poistaa sen käytöstä, voit suorittaa tämän tehtävän muutamalla komennolla.



Tässä opas, opit vaiheet vanhan Windows Backup -ominaisuuden asetusten palauttamiseksi oletusasetuksiin Windows 10: ssä.

Windowsin varmuuskopioinnin asetusten palauttaminen

Voit palauttaa Windowsin varmuuskopiointiasetukset oletusasetuksiin seuraavasti:

  1. Avata alkaa Windows 10: ssä.



  2. Etsiä Komentokehote, napsauta hiiren kakkospainikkeella ylin tulosta ja valitse Suorita järjestelmänvalvojana vaihtoehto.

  3. Kirjoita seuraava komento poistaaksesi Windows Backup -rekisterimerkinnän ja paina Tulla sisään:

    reg poistaa HKLM  SOFTWARE  Microsoft  Windows  CurrentVersion  WindowsBackup / f

    Windows Backup settings reset

    Windowsin varmuuskopiointiasetukset palautetaan
  4. Kirjoita seuraava komento poistaaksesi automaattisen varmuuskopioinnin ajoitetun tehtävän ja paina Tulla sisään:

    schtasks / delete / tn 'Microsoft  Windows  WindowsBackup  AutomaticBackup' / f
  5. Kirjoita seuraava komento poistaaksesi varmuuskopionäytön ajoitettu tehtävä ja paina Tulla sisään:

    schtasks / delete / tn 'Microsoft  Windows  WindowsBackup  Windows Backup Monitor' / f

Kun olet suorittanut vaiheet, ”Varmuuskopioi tai palauta tiedostoja” -sivu palautuu oletusasetuksiinsa poistamalla kaikki aiemmin määritetyt varmuuskopiointiasetukset, jotka sallivat upouuden aikataulun asettamisen tai ominaisuuden poistamisen käytöstä.

Tämä prosessi nollaa vain asetukset. Se ei poista aiempia työkalulla tehtyjä varmuuskopioita. Kun olet varmuuskopioinut Varmuuskopiointi ja palautus (Windows 7) -asetukset, sinun on poistettava varmuuskopiot tarvittaessa manuaalisesti lähdeasemasta.