Opi vaihe vaiheelta, kuinka poistaa vain Google+ -tilisi

learn step step how delete only your google account

Yritit sitä, pelasit sen kanssa ja nyt sinun on aika päästää irti. Google+ näyttää olevan loistava tuote, mutta jos on aika tässä, vaihe vaiheelta kuinka poistaa vain Google Plus -tilisi.



Kuten tiedät jo nyt,Google yrittää ajaa vielä kerran ja päästä sosiaaliseen maailmaan, tällä kertaa uuden kanssa Google+, että suurin osa ihmisistä näyttää rakastavan ja saavat vauhtia joka päivä. Mutta koska monet ihmiset rakastavat palvelua, on myös muita käyttäjiä, jotka ovat kokeilleet sitä, eivätkä halua enää jatkaa Google+ -palvelun käyttöä tai he eivät vain tunne mukavaa palvelun suhteen. Joten jos haluat päästä eroon Google+ -tilistäsi, aion jakaa oppaan juuri sen tekemistä varten.

Monet käyttäjät saattavat olla huolestuneita siitä, että jos he poistavat Google Plus -tilin, he voivat myös poistaa muita Google-palveluita, ja niin voi tapahtua, joten estääksesi sinua tekemästä tätä opasta selitetään yksityiskohtaisesti turvalliset vaiheet vain Google+ -tilisi onnistuneelle poistamiselle. .

yksi Kirjaudu sisään Google+ -tiliisi.



kaksi Navigoida johonkin Tilin asetukset,klikkausTilin yleiskatsausvasemmalla ja Palvelut napsauta Poista profiili ja poista siihen liittyvät sosiaaliset ominaisuudet.

Google+ Account settings

3 valita Poista Google+ -sisältö. Älä unohda lukea huolellisesti poistettavia tietoja. Vaihtoehtoisesti voit valita Poista koko Google-profiilisi, mutta tämä vaihtoehto myös poista muut Google-palvelut jonka haluat ehkä pitää.



Delete Google Plus content

4. Tarkista Vaaditaan -ruutuun ja napsauta lopuksi -painiketta Poista valitut palvelut.

Google+ - Remove selected services

Mitä et pidä Google+ -palvelusta?